top of page
Til top

STEDER VI ELSKER

IDENTITET

DANSK KYST-OG NATURTURISME

Strategi- og forretningsudvikling

Produkt- og 

servicedesign

Identitet og 

branding

Oplevelses- og kommunikationsdesign

Ydelser forside

Cyklus.

Vi skræddersyer en kontinuerlig innovationscyklus, der sætter virksomhedens eller afdelingens innovation og udvikling i system. 

Sammen identificerer, planlægger, udvikler og eksekverer vi løbende tiltag, der øger kundeværdien og skaber bedre business. I lærer de 6 faser for innovation og et væld af metoder til at sætte kunden i centrum for udvikling. Cyklussen tilettelægges så den synkroniserer med jeres organisation og tidsramme.

Projekt.

Vi varetager hele innovations-, design- og kommunikationsprojekter for at opfylde virksomhedens forretningsmål og potentiale. Vi har revitaliseret brands, boostet samskabelse, og skabt mere effektivitet, bedre kundeoplevelser, mindre ventetid, øget tiltrækningskraft og meget mere. Som korte sprints på 14 dage eller mangefacettede forløb over måneder. Og altid med afsæt i jeres udfordring eller ambition, ressoucer og tidshorisont. 

Workshop.

3 timers workshop fra 6.950,- kr.

6 timers workshop fra 13.500,- kr.

Lær metoderne til, hvordan I kan skabe banebrydende resultater ved at forstå mennesket i kunden. Opdag kundernes nye behov, og omsæt jeres opdagelser til nye forretningsideer og forbedringer. Og høst organisationens erfaringer og idéer, og lær hvordan I omsætter dem til nye kundekoncepter, der kan afprøves med det samme.

Vi kan samarbejde på mange måder.

Her er 3 af dem.

Samarbejde
Erfaring

Share Republics team har i mere end 10 år arbejdet med innovation, udvikling, co-creation og kommunikation for kommuner, destinationer, virksomheder og start-ups. Mød nogle af dem herunder.

 

Erfaring.

d2i_logo
sl_logo
dgi_logo
dknt_logo
dskd_logo
ds_logo
ibc_logo
dknt_logo
wow_logo
kha_logo
le_logo
kfum_logo
sk_logo
idk_logo
ve_logo
hs_logo
la_logo
kk_logo
Kontakt

Kontakt.

Pelle Jensen

T  +45 2987 2118 

E  pelle@sharerepublic.dk

 

Lone Lambæk

T  +45 2639 9364

E  lone@sharerepublic.dk

 

Skriv eller ring til os

Står du med en udfordring, en spirende idé – eller er du nysgerrig på Share Republic? Ring eller skriv til os – du behøver ikke have defineret en opgave, det er faktisk tit en fordel at starte dialogen tidligt. Vi giver gerne vores perspektiv på sagen, gratis og uforpligtende.

 

Send en besked til os

Send en forespørgsel, eller få os til at ringe dig op. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 

Tak for din besked. Vi vender tilbage, så hurtigt vi kan.

bottom of page