top of page
Til top

Vi er Share Republic. Et innovationsbureau, der hælper jer med at skabe fremtiden.

Kontakt

Kundebehov forandrer sig med stigende hastighed, og nye

forretningsmodeller, produkter og brands revolutionerer din branche. Fremtiden tilhører de virksomheder, som sætter kunden i centrum,

og skaber relevante løsninger med maksimal kundeværdi – i tide.

I kundens tidsalder. 

Kundeindsigt

 

Vi skaber klarhed over de 

udfordringer jeres kunder møder,

og de uerkendte behov, de har.

Det baner vejen for innovation og forbedring af jeres forretningsmodel, produkter og kundeoplevelse.

Kundeværdi

 

Vi udvikler strategier, processer produkter der mindsker afstanden mellem det, kunderne har brug for, og det, I tilbyder. Resultatet 

er mere værdi for kunderne og bedre forretning for Jer.

Kundeoplevelse

 

Vi designer brands, digitale platforme, fysiske omgivelser, møder, events og kommunikation, 

der giver jeres kunder ekstra-

ordinære oplevelser. Det skaber 

loyalitet og stærke ambassadører.

Share Republic hjælper offentlige og private virksomheder – uanset størrelse og branche – med at innovere og forbedre strategier, produkter, oplevelser og kommunikation, der sætter nye standarder og skaber øget forretning.  

Sådan gør vi

services
Sådan gør vi

Sådan gør vi

Vi skaber nye løsninger sammen med de mennesker, der skal bruge dem – i den unikke kontekst, de skal fungere. Det betyder, at vi definerer den strategiske retning sammen med organisationens ledelse, og inddrager medarbejdernes faglige ressourcer og praktiske erfaring. Vi involverer kunder og brugere, fordi de er eksperter i eget liv – og derfor rummer svar på både erkendte og ikke erkendte behov. Vi inddrager eksterne specialister, samfundstrends og markedsindsigt, som en værdifuld kilde til viden og inspiration.

 

Vi er stærkt inspireret af Design Thinking, fordi det er en effektiv måde at skabe rentable og relevante løsninger på. Det handler om, så hurtigt som muligt, at formgive en løsning, der kan skabes inden for rammerne af brugernes behov, organisationens formåen, og muligheder i omgivelser og marked.

 

Vi arbejder iterativt, udvikler hurtige prototyper og får løbende feed back fra brugere, for at accelerere processen fra idé til færdigt koncept. Sådan sikrer vi en løsning med kommerciel effekt og værdi for brugeren.

 

Erfaring

Share Republics partnere har mere end 10 års erfaring med at facilitere brugerdrevne innovationsprocesser og udvikle løsninger til private og offentlige organisationer. Mød nogle af organisationerne herunder.

 

Erfaring

kha_logo
le_logo
kfum_logo
sk_logo
idk_logo
ve_logo
hs_logo
la_logo
ds_logo
kk_logo
Kontakt

Kontakt

Står du med en udfordring, en spirende idé – eller er du nysgerrig på Share Republic? Ring eller skriv til os – du behøver ikke have defineret en opgave, det er faktisk tit en fordel at starte dialogen tidligt. Vi giver gerne vores perspektiv på sagen, gratis og uforpligtende.

 

Nye forespørgsler og projekter

 

Pelle Jensen

T  +45 2987 2118 

E  pelle@sharerepublic.dk

 

Samarbejde, job og praktik

 

Lone Lambæk

T  +45 2639 9364

E  lone@sharerepublic.dk

 

bottom of page