top of page

foredrag og oplæg

HVORFOR SKAL UNGE VÆLGE JERES SKOLE

 - Inspirationsoplæg til efter- og højskoler

 

 

I Share Republic har vi stor erfaring i at udvikle og brande virksomheder, oplevelser og efterskoler.

Vi har samlet vores erfaringer i en model, særligt tilpasset efter– og højskoler. En model og tilgang med det ene formål at skabe den bedst mulige position i forhold til den ønskede målgruppe og derved få flere eller andre elever.

 

Modellen tager 3 afsæt. Efterskolens hjerte, dens DNA og kultur. Den ønskede målgruppe. Samt den kontekst skolen fungerer i – trends, strømninger og tendenser. De tre afsæt er nødvendige for at I som skole kan skabe/bevare en autentisk og troværdig position. Både indad blandt skolens personale og udad i forhold til jeres målgruppe. De tre afsæt sikrer at jeres kerneydelse er relevant og jeres kommunikation og marketing er troværdig og autentisk.

 

Oplægget giver en indføring i modellen, samt en forståelse for den tilgang og det mindset som er nødvendig for at lykkedes. Og vil give jer et fælles udgangspunkt til at forstå den kommercielle virkelighed I er en del af og den måde i som, ledelse og medarbejdere skal agere i denne.

 

Oplægget et tiltænkt hele personalegruppen samt ledelse og bestyrelse.

Oplægget tager 1,5-2 timer

Pris for efter- og højskoler. 5000 kr. plus moms og kørsel.

 

særligt for efter-og højskoler

iNDSIGTER

designthinking ...

Design Thinking – værktøjet til at fremtidssikre din forretning

Har du ofte tænk: gad vide hvordan de fandt på den geniale idé?, da du hørte om tiltag som Netflix, Mobile Pay og AirBNB? 

Uanset om du vil revolutionere din branche med nye tiltag, skabe nye forretningsmuligheder eller forbedre et eksisterende produkt, er Design Thinking en super effektiv tilgang, der bruges af virksomheder og offentlige organisationer verden over.

Design Thinking er kort fortalt en tilgang og en samlet værktøjskasse til at opnå en dybdegående forståelse for dine kunders praktiske virkelighed og de samfunds- og markedstrends, der påvirker deres drømme, adfærd og beslutninger.

Men hvorfor er det vigtigt? Det er vigtigt fordi du skaber indsigter, som du kan omsætte til strategier, produkter og services, der netop imødekommer dine kunders reelle behov og dermed præsterer bedre. Det er præcis den tilgang, som Netflix, Mobile Pay og AirBNB har brugt.

Resultatet er mere værdi for kunderne og en bedre forretning for DIG.

Og nej – Design Thinking er ikke kun forbeholdt de kæmpestore virksomheder! Om du er en stor, mellem eller lille virksomhed ændrer nemlig ikke på selve tilgangen eller indholdet i værktøjskassen.

Så har du overvejet, hvordan du sikrer, at dine produkter og services fortsat er relevante, når kundernes virkelighed og adfærd hele tiden ændrer sig? Eller hvordan du skaber et formål og en position, der sikrer dig et marked i fremtiden?

Tid: 2 timer

Pris: afhængig af antal deltager

bottom of page